Andra december

Andra december redan...! Jag ska ta mig någonting att äta och sedan susa iväg till stallet. Kan avslöja att jag håller på att planera en ny design till bloggen, tror den kommer bli riktigt fin. Jag ska ta lite bilder på Àsta idag och så får vi se vad mer vi ska hitta på... På söndag ska min underbara vän Tilda komma hit och fota mig och min lilla tjej. Det ska bli jätte roligt! Och förresten, när jag kommer hem från stallet ska jag (äntligen?) lägga upp lite bilder från globen. Ganska många som tjatat på mig nu ;) Så ni får titta in igen om ett tag. Kram på er!


You and me together, nothing gets better.

Kommentarer
Matilda

Vad fina ni är!!

2011-12-02 @ 16:41:30
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
DAGA

Svar: Jag googlade typ "seamless wood texture" eller något sånt för om den är seamless blir det inga såna kanter om man sätter flera bredvid varandra utan då "smälter" dem ihop :D Meen om du vill ladda upp bilder som är större än 1000px kan du göra det på t.ex. imageshack.us och sen bara kopiera länken för där kan du ha dem hur stora som helst! ;D Kraaaam!

2011-12-02 @ 19:16:22
URL: http://days.blogg.se/
Annelie

Vackert foto på er : )

Du har världens utstrålning Evelin.

2011-12-02 @ 21:21:18
Evelin.

Svar till Annelie: Håller med. Tycker jätte mycket om den! Duktiga Clara som tagit det :)Åh tack tack tack. Blir så glad! ♥

2011-12-02 @ 21:56:51
URL: http://handwritten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback