Året som gått...Januari: Jag var i full gång med fotograferandet och har tagit bilder som är favoriter än i dag. Vi skaffade lilla fjunet Astrid. Och jag och Yrla tolkade med häst för första gången.Februari: Kidd föddes (min brorson, som jag också är gudmor åt). Jag fick träffa Àsta ordentligt efter vårt allra första möte för fem år sedan. Tidigare har jag bara haft tillfälle att titta på henne.Mars: Det var inget speciellt som hände denna månad... Men Mumz, min första häst (foderhäst) var frisk och pigg och allt rullade på som vanligt och var bara allmänt härligt.April:
Jag och Mumz firade ett år ♥Maj: Jag och Mumz var med i en "skojtävling" som hölls i stallet jag står i. Vi var med i hoppningen och där kom vi tvåa, jag ramlade av och fick stilpoäng ;) I trailbanan kom vi etta, och vi vann titeln som bäst utklädda ekipage!Juni: Det hände inte så mycket förutom att jag fick sommarlov och fotade en av mina bästa hästbilder.Juli: Sommarlovet var i full gång, jag mamma och hennes kille åkte upp till min mormor och morfar i Överkalix. Jag och min kusin badade och hade skoj varje dag... Och jag lärde mig att hjula som jag velat kunna ända sedan jag var väldigt liten ^^ Och en dag steg jag upp klockan fyra på morgonen och fotade :) Himla mysigt var det!Augusti: Kidd döptes. Och min älskade fjording fick vandra vidare till Trapalandas evigt gröna ängar...September: Jag red kurs för Sofia på Islandica och fick träffa islandshästen Kári som var den första hästen jag någonsin red. Han bodde uppe hos Annelie förut och var turridningshäst :) Och så fotade jag finaste Tilda och fick bland dem finaste porträttet jag tagit.Oktober: Den bästa månaden i mitt liv, jag fick hem min kärlek.November:
Jag och Àsta lär känna varandra mer och mer både från marken och från ryggen :) Jag och Yrla åkte till Stockholm och var på Stockholm Horse Show hela helgen med VIP!December: Àsta blir bara duktigare och duktigare för varje dag som går, och går från klarhet till klarhet. Vi har börjat jobba lite smått med tölten och det går framåt. Man märker att hon har det i sig och hon är ju redan töltsatt. Men det är ändå mycket träning kvar. Vi rider extra mycket ut i skogen nu när jag har jullov och det tycker både jag och Àsta är jätte skoj. Kidd fick också fira sin första jul med mycket fina klappar :)


Det har varit det roligaste och mest lärorika året hela mitt liv...
Men nu ser jag fram emot 2012 som kommer bli det bästa året någonsin!

Kommentarer
Johanna

Hej, hur länge hade du Mumz? Det var så synd om det som hände.

Du har en jätte fin blogg:) läser den varje dag och jag älskar den bara mer och mer ju mer jag läser den.

2011-12-31 @ 18:50:56
URL: http://handwritteen.webblogg.se/
Anonym

Hej, såg att du ridit hos Sofia, det gjorde jag oxå förut! Så härligt fint där ute i Mackmyra! Bor du i närheten av där alltså? :) Bor oxå däromkring :)

2011-12-31 @ 19:21:39
Alice

Gott nytt år! Jätte jättefina bilder, när jag såg bilderna från april kunde jag inte hålla mig från att le av de superfina bilderna, samtidigt så himla sorligt med det som hände i Augusti :(

2011-12-31 @ 20:48:07
URL: http://fotohunden.blogg.se/
Yrsa

Det var mig en gudomligt söt unge!

Sista bilden är ju dunder söt! :D

2011-12-31 @ 22:40:10
URL: http://yrsaarbelund.blogg.se/
Adina & islandshästen Funi

Åh så mysigt! Kidd måste ju vara bland den sötaste ungen på jorden. Ursöt!

2012-01-01 @ 02:37:55
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Anonym

Ser ut som om du haft ett år fullt med framgångar! ;)svar: Ja, underbart! :D Tack så mycket :)

2012-01-01 @ 19:27:42
Julia

Verkar som att du haft ett jättefint år E!

2012-01-01 @ 21:31:29
URL: http://juliaeldh.se
Agnes

Vilka fina bilder! :) Skulle vara kul att läsa mer om Mumz, se fler bilder och läsa mer om honom :D

2012-01-01 @ 21:35:47
URL: http://hastfantast.blogspot.com
Tova

Heii Evelin! Jo, jag undrar en sak...om jag skulle vilja att du fixade en design till min blogg o så..skulle det kosta pengar? Eller finns det en chans att du kan fixa nån gratis?

Föresten..jag älskar din blogg! Läser den varje dag! :D <3

Kram!

2012-01-02 @ 15:54:50
URL: http://tovaah.blogg.se/
Lisa och Emma

Gott nytt år! :)

2012-01-02 @ 18:20:30
URL: http://lisaochemma.webblogg.se/
Erika- en satsande dressyrryttare

Älskar verkligen hästbilden! :)

2012-01-06 @ 20:48:51
URL: http://eadressyr.blogg.se/
Sara

Hej, sökte efter Sofias gamla ridskolehäst Kári och hittade din blogg! Roligt att läsa även om de var ett tag sen! Lycka till med din häst! :)

2013-10-30 @ 16:22:06
URL: http://Ekblomsara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback