Om migJag är en flicka som är 14 år gammal. Jag har stora intressen för både häst och foto och hoppas kunna jobba med hästar i framtiden. Foto är endast ett intresse men jag vill hela tiden utvecklas och det är något jag verkligen brinner för. Jag fotar med en Canon eos 50D. Sedan har jag en egen islandshäst som heter Àsta och hon är fem år gammal. Planen med henne är att bara har roligt och lära känna varandra då jag precis fått henne. Men i framtiden satsar jag på att komma ut på tävlingsbanorna :)

Jag har två fina papegojor här hemma också, i vår lägenhetet på högsta våningen där jag bor med min mamma och hennes pojkvän, plus fåglarna då förstås ;) Den ena heter Astrid och är sparvpapegoja. Hon är en mycket liten fågel. Sedan har vi en till som heter Mimmi och hon är desto större. Hon är en gulkindad amazon papegoja.

Jag är en glad tjej som ser det mesta från den ljusa sidan. Tycker livet är härligt och har en himla massa humor. Jag gillar kläder och choklad, datorn, min säng, second hand, vänner, horsemanship, raggsockor, islandshästar, god mat, photoshop, min iPhone, våren, skratt, bloggdesign, ljus, antikt, hjärtan, härliga människor och mycket mycket mer.

Kommentarer
Anna och Staren

gu va söt duer

2011-10-20 @ 22:00:52
URL: http://annaulvklo.devote.se/
Annelie & Jörgen

Finaste Evelin !

2011-10-21 @ 20:14:02

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback