Söndagen den 16 october

Nu har jag haft henne i mer än ett dygn... Kan nästan inte förstå att det är sant ännu. Jag gick till stallet tidigt idag och hälsade på henne. Hon stod fortfarande en bit bort i från flocken, men ändå hyfsat nära. Så hon står inte jätte långt bort i alla fall. Hon går undan om det är någon som föser iväg henne, hon fajtas liksom inte för sin plats så hon har inga sår eller något sådant. Jag ska hälsa på henne imorgon igen {såklart} och kolla om hon fortfarande står på avstånd. Hur som helst så hoppas jag hon kommer in i flocken snabbt. Min fina lilla tjej.


Kommentarer
a

åhh vad hon är underbar det brukar gå rätt fort med ston och så där så jag hoppas hon kommer in i gruppen så fort som möjligt.

2011-10-16 @ 19:38:11
URL: http://annaulvklo.devote.se/
Adina & islandshästen Funi

Det blir nog bra snart :) Hon är klok som går ifrån - ska du låta henne aklimatisera sig ett tag innan du börjar jobba? :)

2011-10-16 @ 20:56:29
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Annelie

Vilken superfin blogg du gjort!

Ska bli roligt att följa er: )

Klokt av Ásta att gå undan när hon är ny-du ska se att snart blir hon en av flocken och accepterad av big mama Bella ; )

Kramar fr oss!

2011-10-16 @ 21:40:43
Ida Klausner

Åh, vad härligt det känns när man fått hem sin egna häst. Förstår precis vad du menar. Hämtade min för snart två år sedan. Jätte fin blogg, ska jag absolut följa! :)

2011-10-17 @ 09:25:31
URL: http://idaklausner.blogg.se/
Mathea

re. åh men tack! vad kul att höra. vad glad jag blir :>Fina hästar du har i bloggen. Jag saknar ridningen. Jag gjorde det när jag var mindre. :) kram

2011-10-17 @ 20:44:09
URL: http://lejonhuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback