Imorgon vankas tävling!

Imorgon är det dags för Svanby Open! Kan inte direkt säga att jag och Ásta tränat mer än vanligt och taggat inför detta. Jag tar det mer som en rolig grej och det får gå som det går. Man ska helst klä ut sig och kan även vinna pris för bäst utstyrsel, som jag gjorde med Mumz förra året. Jag och Ásta ska vara rödluvan och vargen. Passande va? ;)

Jag är vinnarskalle och det klart man vill vinna. Men med en inställning om att vi gör det för roligheten och träningens skull (som den här tävlingen är till för) känns det som att ingen kan gå fel!

Vi får se hur Ásta tar hela situationen imorgon, och jag. Kommer nog gå galant, så coola som vi är! Haha.. Titta bara:


Tatuering

Här är tatueringen som för alltid kommer sitta på min brors bröst. Tillägnad mig. Blev så himla rörd då hästar inte intresserar honom, men han vet att det är min luft. Och där sitter den för alltid på hans kropp. Alltid alltid. Lika evig är min kärlek till honom. Min älskade bror. Allt för dig.

 


Senaste nytt

Ja hörni, märks att jag har inspiration att blogga va? Nej redan innan jag startade upp den här bloggen lovade jag mig själv att aldig känna något tvång att blogga, utan när jag vill. Försöker så gott jag kan. Dock får jag ångest över att jag dröjer så länge med svaren på alla underbara kommentarer som droppar in. Det är ju det som gör att bloggandet blir så himla kul!
 
Nåväl, jag tänkte göra lite punkter på vad som har hänt och lite så..
 
- Jag har börjat skolan, kändes fantastisk bara plågsamt till en början. Men nu känns allt mycket roligare, rätt taggad just nu faktiskt inför mitt sista år i grundskolan!
 
- Jag red kurs för Maria Berg den 12 augusti vilket var lika lärorikt och roligt som alltid. Fick även reda på att Àsta är femgångare ändå som Annelie trott från början. Tänker dock förtsätta rida henne som fyrgångare just nu för att hålla gångarterna rena som dom är nu. Passen tar vi sen när båda är redo.
 
- På lördag är det Svanby Open (skojtävling som hålls varje år i det stall jag stod förr) och jag och Àsta ska vara med. Ska bli superroligt. Jag och pollan tränar genom att vara ute i skogen och ha kul ;)
 
- Min islandsflicka töltar nu mera på sååå himla fiint!! Blir så fruktansvärt stolt över henne, över oss.
 
- Min underbaraste och älskade bror har tatuerat in en makalöst vacker häst på bröstet tillägnad åt mig. Hade ingen aning om detta alls och tårarna sprutade när jag fick se det vackra konstverket. Ska visa er snart!
 
- Den nya bloggdesignen som jag nämt några gånger har dragit ut massor på tiden då jag inte vetat hur jag vill ha den riktigt och blir aldrig nöjd. Men nu börjar det bli bra när insprationen kommer inkrypandes.
 
- Är taggad på att göra klart bloggdesignen och få igång denna blogg igen!
 

Tio månader

 
Till döden skiljer oss åt.

Uteritt barbacka i grimma och grimskaft

 
Idag gav jag och Àsta oss ut i skogen med knappt någon utrustning över huvud taget. Vi gick igenom stock och sten, barr och löv i alla gångarter. Jag må låta klyschig, men jag har nog aldrig känt mig så levande. Det kändes så starkt i hela min kropp, att det är här jag hör hemma. Det här är lycka. Känslan som infann sig var helt obeskrivlig. 
 
Imorgon har jag haft Àsta i prick tio månader. Från att endast kunnat tölta några steg, till att nu tölta fritt i endast grimma och grimskaft utan någon som helst kontakt stundvis var helt fantastiskt. Vi var verkligen ett. Jag kände mig så balancerad, trygg och harmonisk tillsammans med henne. Det är helt och hållet obeskrivligt.

Skiathos #2


Fantasifull som kommer på en bra rubrik

Hej på er! Uppdateringen är ju allt annat än bra här nu mera. Det är åtta dagar kvar på sommarlovet, ÅTTA! Ångest... Har faktiskt varit duktig med att inte kasta bort dagarna genom att sitta vid datorn. Så det känns bra i alla fall ;) 
 
Idag kom min snygga bästavän Tilda, vi har inte träffats på evigheter så det var riktigt kul att äntligen få vara med henne. Vi stack ut och fotade, sen låg vi bara hemma som två filbunkar. Det var mysigt det med! Nu ska jag redigera lite bilder från idag (har photoshop CS6 nu, lyckaaa!!) som ni ska få se sen.
 

Mina pinglor

Kolla mina snyggingar! Här om dagen var jag allmänt trött och lat och frågade Ida om hon ville rida Ásta barbacka i mitt sällskap. Det ville hon gärna då hon ej har någon häst för tillfället. Dem skötte sig båda prima ballerina! Tumme upp för Ida som klarade av både trav och galopp barbacka efter ett långt uppehåll på hästryggen. Ásta skötte sig också galant!! :)

 


Grekland i mitt hjärta

Just idag saknar jag Skiathos lite extra. Den enorma hettan, svetten i nacken, sanden över allt, skrikande sychor, trånga bussar, dem brännheta stränderna. Allt man inte uppskattade där.. Jag saknar allt. Förutom alla toaletter man inte fick spola ner papper i. Och så internet förstås. Det var en pina att vara utan.
 
Veckan i Skiathos må vara en av mina bästa veckor i livet. Med ett rum med utsikt över medelhavet, sin bästastebästa vän, solsken varje dag, klarblått och varmt vatten, finns det inte mycket att klaga över. Jag saknar att ligga guppande på en madrass över vattenytan med Tilda bredvid. Jag saknar kvällarna på balkongen med en massa prat. Jag saknar havet mitt utanför dörren. Jag saknar att strosa runt om kvällarna på Greklands små gator. Jag saknar spänningen. Jag saknar jag saknar..Tillbaka

Nu är jag och Àsta tillbaka efter fem roliga dagar hos Thilde Höök. Nu ska jag besvara kommentarer som jag ligger efter med, börja redigera lite bilder från Grekland och fortsätta med nya bloggdesignen :)