Senaste nytt

Ja hörni, märks att jag har inspiration att blogga va? Nej redan innan jag startade upp den här bloggen lovade jag mig själv att aldig känna något tvång att blogga, utan när jag vill. Försöker så gott jag kan. Dock får jag ångest över att jag dröjer så länge med svaren på alla underbara kommentarer som droppar in. Det är ju det som gör att bloggandet blir så himla kul!
 
Nåväl, jag tänkte göra lite punkter på vad som har hänt och lite så..
 
- Jag har börjat skolan, kändes fantastisk bara plågsamt till en början. Men nu känns allt mycket roligare, rätt taggad just nu faktiskt inför mitt sista år i grundskolan!
 
- Jag red kurs för Maria Berg den 12 augusti vilket var lika lärorikt och roligt som alltid. Fick även reda på att Àsta är femgångare ändå som Annelie trott från början. Tänker dock förtsätta rida henne som fyrgångare just nu för att hålla gångarterna rena som dom är nu. Passen tar vi sen när båda är redo.
 
- På lördag är det Svanby Open (skojtävling som hålls varje år i det stall jag stod förr) och jag och Àsta ska vara med. Ska bli superroligt. Jag och pollan tränar genom att vara ute i skogen och ha kul ;)
 
- Min islandsflicka töltar nu mera på sååå himla fiint!! Blir så fruktansvärt stolt över henne, över oss.
 
- Min underbaraste och älskade bror har tatuerat in en makalöst vacker häst på bröstet tillägnad åt mig. Hade ingen aning om detta alls och tårarna sprutade när jag fick se det vackra konstverket. Ska visa er snart!
 
- Den nya bloggdesignen som jag nämt några gånger har dragit ut massor på tiden då jag inte vetat hur jag vill ha den riktigt och blir aldrig nöjd. Men nu börjar det bli bra när insprationen kommer inkrypandes.
 
- Är taggad på att göra klart bloggdesignen och få igång denna blogg igen!
 

Kommentarer
Julia

jag har läst din förra blogg och denna blogg och jag hoppas att du inte slutar blogga det är kul och följa din vardag :)

2012-08-23 @ 00:27:44
URL: http://monty.blogg.se
- Anna Lötberg -

Väntar med spänning på bild på tatueringen! :)

2012-08-23 @ 19:53:59
URL: http://lotbergphoto.blogg.se
Clara

Hej sötnos! Hur längesen var det inte vi snackade då? Saknar dig någe grymt!! Får man komma och kolla på lördag? :D KRAAAAAM!!

2012-08-23 @ 19:54:41
URL: http://raederle.blogg.se
Jennie

Hej Evelin. Vet inte om du kommer ihåg mig, för länge sedan hjälpte du mig med min bloggdesign. Jag pajade nyss hela min blogg :( skulle du vilja ställa upp att fixa den? Lite akut bara....

2012-08-23 @ 20:44:01
URL: http://jennikristensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback