Julhelgen


GOD JUL!


Brownie


Bara för att jag älskar er sjukt mycket

Ni är bäst.


Inte mycket ridning

Har bara ridit Ásta två gånger sen vi flyttat. Blir mörkt snabbt och jag hittar inte över huvud taget här i skogarna. Inte så bra kombo. Men vi har traskat runt lite och försöker vänja oss med omgivningarna. Hon är en riktig pärla min lilla skrutta, tar allting med ro. När vi släppte ihop henne med den andra hästen här var det första hon gjorde att ställa sig och äta. Haha. Hon är så snäll när vi rider ut, trots att allt är nytt, ligger ner i boxen om kvällarna, kommer när jag visslar på henne (äntligen). Pigg och glad är hon också. Hon verkar dessutom trivas med den andra hästen. Gnäggar efter honom när vi tog en promenad. Ska börja rida honom så småningom, det projektet får bli näsa år. Tango heter han och är ett varmblod. Men min pingla går alltid först och nu måste vi börja lära oss stigarna här om kring ;)


Everything change

P.S Nyår kommer bli grym.

hsram ♡


Nyinflyttad

Japp, då är vi bosatta i Knivsta. Föredrar att säga att jag bor i Uppsala, Knivsta låter bara så fel. Hatar att säga det. Som om jag bor helt ute i tjotahejti, ute i skogen någonstans ungefär. Det ligger ju bara några minuter från Uppsala tack och lov.
 
Nåja. Vi har hållt på hela dagen och nu har kaoset lagt sig. Än så länge är vi utan tv och soffa, jag är utan säng, ingenting är som det ska helt enkelt ;) Men i slutet på veckan kommer nog det mesta vara på plats. Tididigt imorgon bitti hämtar vi trollan. Vill allra hälst ha hit henne nu med en gång, vill ju ha min brutta här ♥ Men hon har det så bra där borta, hoppas kunna ge henne det här. Allt för min tjej.
 
Nu sitter jag här och käkar winegums. Lagom glad över att vi fick internett så snabbt. Mycket snabbare nu än förr. Det är ju nice. 
 
Lade ni märke till någonting annat nytt? Hehe...

Sista natten i mitt älskade Tierp, hemma

Vi flyttar tidigare än planerat. På lördag morgon går flyttlasset. Här ligger jag, på en madrass i mitt älskade rum, i vår älskade lägenhet jag vanligtvis hatar. Vill inte somna. Kan inte fatta att det är sista natten här, i huset mer känt som gammalt mentalsjukhus. Imorgon sover jag hos systra mi. Inatt tänker jag krama kudden hårt. Jag känner mig inte ledsen, lite kanske.. Men mer nojjig. Så jävla vemodig över att flytta. Lämna.. Jag har ju bott här sen jag var så liten. Kan inte alls fatta att jag faktiskt växer upp och vill mer än att bo kvar i den här hålan. Det är väl bara klivet över som är det svåra. Hoppas jag. Jag vet att det kommer bli bra. Det löser sig alltid. Tack säger jag ändå för att jag ska gå ut nian här, sjukt mycket tack för det. Och tack till mina älskade vänner, det enda viktiga.

God natt, Svanby.


Älskar mina underbara vänner

Ni vet vilka ni är ♥