"Behind the scenes"

Dagen vi skulle fota bilderna i headern var typ den kallaste dagen på hela året. Eller nja, inte riktigt kanske. Men i min nya outfit var de det kan jag säga! Haha! Jaja.. Det var inget som hindrade mig inte ;) Vädret var ju så otroligt fint och jag behövde nya bilder till headern. Så jag gjorde upp en liten plan... Jag klädde på mig typ allt och satte på mig min overall över det. Jag gjorde i ordning Àsta och ringde mamma när vi var färdiga.

Hursomhelst... Det blev i alla fall sjuuuuukt kall efter ett tag! Speciellt om benen, oh herre gud. Det kändes typ som att jag badat naken i Antarktis. Kan ni förstå känslan?! Inte mysig. Så det var inte riktigt lika mysigt som det såg ut kan jag tala om ^^Har ni varit med om någon svinkall händelse?

Kommentarer
Kristin - Westernbloggen

Haha smart plan med kläderna! Gjorde typ så när vi fotograferade ute på gården i höstas... Självklart inte lika kallt som en vinterdag, men tillräckligt för att ha på mig varma ponchon när vi gjorde i ordning hästarna och så. ;)Vad skönt med overall annars... Ska fan köpa mig en sådan! Då är man varm överallt utan att någon iskall luft smyger sig in vid midjan eller så.

2012-02-20 @ 20:07:21
URL: http://westernbloggen.se
fanny

svar; Taack! :D

Jaa! Då är det inte bara jag som ser det, men jag vart så HIMLA trött på att hålla på med den så jag skiter i det nu. Haha, gör det någon gång jag känner för det istället! ;)

2012-02-21 @ 10:27:47
URL: http://myhera.blogg.se/
Stina - SODRESSAGE.SE

Superfin header. Och vilken underbar outfit!

2012-03-06 @ 19:55:57
URL: http://sodressage.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback