Hur finner man inspiration?

Dem senaste två veckorna har jag tappat inspiration till att rida lite faktiskt. Och det är av dem två enkla anledningarna att det är så förbaskat kallt ute och för att jag inte vet vad jag ska göra. Variaton är väldigt viktigit och absolut prio ett nu när Àsta dessutom är så ung. Jag vill hålla uppe henens vilja och humör! Så hur gör ni för att finna inspiration? Eller låter ni era hästar få en viloperiod?

Àsta fick i alla fall vila ibörjan på förra veckan men tillslut fick jag ryck och red henne i alla fall. Haha! Nästa dag tog vi en promenad och lite så... Men hur som helst. Hur finner man inspiration?


Kommentarer
Anonym

Jag tycker inspirationen kommer med jobbet, När vi jobbar och märker att vi tar oss framåt så får jag inspiration till att fortsätta, Men jag tror att Ásta som unghäst mår bra av att rida i padocken/ridhuset och själv märka framsteg. Unghästar mår nämligen bra av stödet från staketet eller väggen :)

2012-02-06 @ 17:08:03
Petra Dahlén

När jag kommer i den sitsen att jag inte riktigt har lust att rida och vet inte vad för träning. Då brukar jag att longera för att det ändå ska vara lite träning och ledarskap. Det blir aldrig för mycket med ledarskap. Då brukar även lusten komma tillbaka :)

2012-02-06 @ 17:52:19
URL: http://petradahlen.blogg.se/
Alice

Jag brukar bara göra roliga saker som både jag och Cherie tycker är kul, typ rida i halsring/grimma/helt löst. Och ibland bara mysa i stallet, när jag känner för det kanske sadel åker på för att rida till en lång åker att galoppera på :) det viktigaste är ju att man har kul tillsammans och inte att man blir världsbäst :)

2012-02-06 @ 18:11:08
URL: http://fotohunden.blogg.se/
Melina

Hej Evelin :)

Får jag fråga hur hög àsta är? Vad tror du hon kommer vara när hon är slutmätt? :)Kram

2012-02-06 @ 19:32:02
URL: http://litliskjoni.blogg.se/
Alexandra

Jag letar också efter inspiration..

Men jag har vila på vintern istället för på sommaren då jag hatar kyla..

Blir 1-3 vilodagar varje vecka nu istället för 0-1 som det blir när vi är igång mer.

Jag brukar låta han springa av sig i paddocken eller longera när jag inte har någon inspiration alls. :)

2012-02-06 @ 21:03:42
URL: http://alexaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback