Kvällsupdate

Just nu ligger jag i en våningsäng på undre våningen hos Thilde Hööks gästhus med nio andra tjejer. Ser fram emot en rolig och lärorik vecka! Annars då, greklandbilderna får vänta tills jag kommer hem, samt bloggdesignen som för övrigt inte går något vidare. Hade värsta idén om hur jag ville ha den men nu vet jag istället inte alls. Jaja nog om det, nu ska jag fokusera på den här veckan och njuta. För jag bara älskar livet just nu. Allt är så jävla (måste faktiskt få svära) bra.

 


Jag och min flodhäst

Idag fick jag med mig mamma till stallet fast hon skulle iväg senare på dagen, ddet tog längre tid än planerat så det blev stressigt för henne stackarn.. Nu är jag i alla fall ensam hemma med en hel drös nya bilder på mig och min häst flodhäst. Kan inte skylla på att hon är sommartjock, för hon har varit tjock hela tiden. He, he. Men extra svårt att få form på henne när hon går på lösdrift. Nåja, jag tröstar mig med att konditionen hennes har blivit bättre! Haha...
 
Jag kan avslöja att med dessa nya somriga bilder (oh snap sommar är ju snart slut) tänker jag börja knåpa ihop en ny bloggdesign som vi får se när den kommer upp, snart hoppas jag!
 

Tillbaka efter en vecka i Skiathos

 
Jag kom hem i lördags men har varit väldigt trött enda sedan jag kom hem. Åkte såklart till Àsta, det första jag gjorde när vi kom hem i stort sett. Hon mår bra och ser ungefär ut som när jag lämnade henne sist ;) Igår red jag ut och pigg var hon allt! Hursom, vi har haft en underbar vecka i Grekland och det är helt klart en resa jag kommer minnas livet ut. Tycker såklart det är skönt att vara hemma, måste dock rycka upp mig. Har varit helt omotiverad och bara legat halvdöd inne hela dagen idag (skyller faktiskt lite på regnet). Jag vill komma igång med Àsta nu efter lilla vilan och så har jag ju en massa bilder jag ska visa för er dessutom.

Mot sol och värme!

Nu är jag på Arlanda med mamma, hennes kille och bästavän. Vi ska nämligen till Grekland i en vecka. Vi ska till en ö som heter Skiathos, ön där Mamma Mia filmen spelades in. Det ska bli så jäkla skönt att få komma ifrån det här jäkla vädret och få uppleva sol och bad!! Är säker på att vi kommer ha det bäst :D Jag kommer sakna alla älskade här hemma och min älskade polla. Men vi syns om en vecka igen. Ha det så bra allihopa!

 

 

Finafina bestisfestis Tilda.


Make each day count.

Vad händer i livet? Ja, förutom att vädret är skandal är det bättre än på länge!
Det här skulle bli den bästa sommaren någonsin, det har väl varit sisådär med det.. Vädret förstör så himla mycket. Men jag har också haft många underbar dagar, och det är dom som räknas. Jag har lärt mig att inte ha för höga krav och en massa förväntningar på allt.Jag vill leva dag för dag. Njuta av det som är bra, bortse från det som kanske inte blev exakt som man tänkt. Gör saker som gör dig glad. Ta en dag i taget och gör det bästa av den. Visst kan det vara skönt att planera. Men att vara spontan är verkligen någonting av det bästa som finns. Det är frihet för mig. Fast, att vila och göra absolut ingenting efter det, kan också vara så himla värt. Bara man uppskattar och tar vara på tiden. Ingenting varar för evigt, så njut för tusan! Och kom ihåg att man inte kan uppleva solsken, utan lite regn. (bokstavligt talat)
 
Peace and out.
Evelin.
 
 - foto: Clara Olsson

Beauty it self, lonely like the forest

 
Fotade vackra Clara för några veckor sedan. Alltid lika kul, ett under att vi får bra bilder över huvud taget så som vi fjantar oss ;) Myggorna plågade oss, så det blev ingen lång photoshoot. Men nöjd är jag med bilderna jag lyckades få. En av mina favorit plåtningar. Helt klart!

Favoritbloggar

I dagsläget har jag ingen blogg jag följer slaviskt och som jag är inne på flera gånger varje dag. Tråkigt nog... Men favoritbloggar har jag! Och dom tänkte jag dela med mig av nu :)
 
 
I S  L A N D S H Ä S T B L O G G A R
 
Fyrbenta springare
Följer till största del Evelina, tycker hon verkar äkta. Av uppfattningen jag fått på bloggen diggar jag henne starkt. Båda tjejerna skriver bra och intressant, samt har härliga och personliga bilder!
 
Mitt ängsull
En mysig blogg med bra och inspirerande texter, samt härliga bilder. Dessutom är Fifa jääätte söt!
 
Tvistirni
Här följer jag endast Sara. Intressanta inlägg och dom långa texterna som aldrig blir jobbiga att läsa. Det är mycket intressant att följa hennes liv på Island, samt hennes utveckling med hennes två hästar.
 
Jag vill gärna ha tips på fler islandshästbloggar! Vilken är din favorit? Eller varför inte tipsa om din egna? :)
 
~
 
Ö V R I G A  B L O G G A R
 
Caroline Dahlén
Underbara, inspirerande och gåshudframkallande bilder. Dessutom verkar Caroline vara en riktigt härlig människa med båda fötterna på jorden.
 
Tinkerbella
En blogg med vackra vardagsbilder och lätta texter. Mycket fin blogg!
 
Min skrivmaskin
Min bästa vän som driver denna blogg. Fina texter, långa som korta! Dessutom mycket personliga bilder.

Kurs för Maria Berg

I söndags var jag på kurs för Maria Berg. Så fantastiskt lärorikt att rida för henne, precis som med Jamila. Man rider som vanligt två pass, det första gick väl lite sisådär med tölten, i början. Det släpte mot slutet. Andra passet gick det super! Fick även beröm av Jamila att tölten blivit bättre sedan vi sågs sist. Verkligen jätteroligt att höra. 
 
 
Jag har fått med mig så mycket hjälpmedel, verktyg till verktygslådan som Maria brukar säga. Igår när jag skulle rida Àsta fanns det så himla mycket tölt. Hon trampa på som bara den! Tölten har aldrig varit så fin som den var igår. 
 
Den 12 augusti ska jag på kurs igen. Det ser jag framemot och är riktigt peppad!

Uppskattad badutflykt

Jag satt upp barbacka på Àsta och skrittade den inte så långa vägen till viken där vi skulle bada. Andra gången i mitt liv för mig, premiär för jäntan. Àsta är en väldigt cool polla, trygg i sig själv och gillar att hitta på nya saker. Så jag har alltid trott att hon skulle tycka det vore så roligt att bada, och rätt hade jag allt! ;)
 
Lite skeptisk var hon väl i början.. Men när jag gick i tog det inte lång stund fören hon också tog det första klivet ut. Redan här börjar hon plaska och ha sig :D
 
Väl ute på det djupa gick det fort som ögat innan hon vågade sig på att simma, plötsligt tar hon ett dopp ner under vattnet, frustar och leker.. Här blev jag faktiskt lite rädd.. Men så var hon uppe lika snabbt igen och började ta sig mot land för att återhämta sig lite. Med aningen chockat ansiktsuttryck ler jag som aldrig förr. Gud så roligt det var!
 
Jag byter ut tränset mot nosgrimman, Àsta får käka lite gräs och en stund senare går vi i vattnet igen, leker, plaskar och simmar lite till innan det var dags att gå hem. Pinglan och jag promenerar sida vid sida, och bästa Ida cyklar bredvid med doggen Valle. Tack för att du fotade och höll härligt sällskap!
 
 
Det var så förbaskat roligt! Är säker på att Àsta också tyckte det :) Åh, detta bara måste göras om!!

Badat med Àsta

TITTA VAD VI HAR GJORT!!
 
Idag har jag och Àsta minsann badat! Tjohoo! Man får egentligen inte bada där med häst.. Men det ligger ganska öde och är inget ställe men åker och badar på i första hand. Så jag struntade i den bestämmelsen (ajabaja) och badade där med henne i alla fall! Kommer mer om utflykten i senare inlägg, samt mer bilder från dagen.
 
 
Lilla tjejen måste fått vatten i nosen med tanke på grimasen hon gör på ganska många utav bilderna. Hon har endast nosgrimma på denna bild så hon blir inte sliten munnen. Vet ni vad det beror på? Gör era hästar liknande? 
 

Min skatt