Uppskattad badutflykt

Jag satt upp barbacka på Àsta och skrittade den inte så långa vägen till viken där vi skulle bada. Andra gången i mitt liv för mig, premiär för jäntan. Àsta är en väldigt cool polla, trygg i sig själv och gillar att hitta på nya saker. Så jag har alltid trott att hon skulle tycka det vore så roligt att bada, och rätt hade jag allt! ;)
 
Lite skeptisk var hon väl i början.. Men när jag gick i tog det inte lång stund fören hon också tog det första klivet ut. Redan här börjar hon plaska och ha sig :D
 
Väl ute på det djupa gick det fort som ögat innan hon vågade sig på att simma, plötsligt tar hon ett dopp ner under vattnet, frustar och leker.. Här blev jag faktiskt lite rädd.. Men så var hon uppe lika snabbt igen och började ta sig mot land för att återhämta sig lite. Med aningen chockat ansiktsuttryck ler jag som aldrig förr. Gud så roligt det var!
 
Jag byter ut tränset mot nosgrimman, Àsta får käka lite gräs och en stund senare går vi i vattnet igen, leker, plaskar och simmar lite till innan det var dags att gå hem. Pinglan och jag promenerar sida vid sida, och bästa Ida cyklar bredvid med doggen Valle. Tack för att du fotade och höll härligt sällskap!
 
 
Det var så förbaskat roligt! Är säker på att Àsta också tyckte det :) Åh, detta bara måste göras om!!

Kommentarer
Johanna

Så mysigt! <3
Haha gulligt att hon doppade sig ;)

2012-07-06 @ 09:27:59
URL: http://Finanora.blogg.se
Alice

Gud vilka underbara bilder!!! :D

2012-07-06 @ 12:04:14
URL: http://fotohunden.blogg.se
Evelina

Åh, det är så fruktansvärt kul att bada. Får lust varje gång solen är framme (vilket inte är så ofta i Gällivare.. iallafall för tillfället). Förresten: Har din tjej fått finare man eller inbillar jag mig? :)

2012-07-07 @ 20:14:38
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se
december

Ååh vad härligt!!!! :)

2012-07-11 @ 19:24:51
URL: http://decembers.blogg.se
Linda

Åh gud vad mysigt :D Ni är så söta tillsammans!!

2012-07-18 @ 18:54:50
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback