Fullspäckat

Ojojoj... Idag har jag varit i full gång! Kl. 11.05 tog jag tåget ensam in till Uppsala för att köpa ett skal till min iPhone, men även en bh och ett jätte fint stickat linne fick följa med hem. Väl hemma var det direkt hem, lämna cykeln och hoppa på bussen mot stallet för att rida Ásta. Vi skulle rida ut och hamna någon stans där jag inte hade någon som helst aning om vart vi var! Så kan det gå om man inte hittar ;) Men det var ändå mysigt och i och med att jag visste vilken riktning hem var, kom vi rätt.

Nu ska jag alldeles strax hoppa på cykeln och trampa iväg till min bästa Tilda, stannar där över natten. Imorgon åker jag vidare till finaste Clara och fotar loss! Livet leker :)

Jag och mina flickor på skolavslutningen.


Kommentarer
Tova

Suuuper fin klännig! Vart köpte du den?

Kram :)

2012-06-14 @ 22:18:27
URL: http://tovaah.blogg.se/
Emelie Johansson

Vilken fin klänning du har!

Hur lång tid tar de att åka till Uppsala?

Finns det inga klädaffärer i Tierp ?

2012-06-15 @ 10:24:42
URL: http://liweyourdream.blogg.se/
elin

Hej, först och främst vilken fin blogg, sen kan inte du ge mig ett bra tips på ett bra ridschema för en 20 årig valack (gammal travare) på tisdag är hästarnas vilodag. Vi har även tränat lite hoppning, skulle bli så glad för svar!:-)

Svar: Jag har inte så god erfarenhet av travare eller äldre hästar överlag.. tyvärr. Så jag kan tråkigt nog inte hjälpa dig :( Men kul att du frågade mig, kram på dig!
Evelin Fräki

2012-06-17 @ 09:21:12
Evelina

Vad fin du var på avslutningen! Vars kommer klänningen ifrån? :)SV: Tusen tusen tack. Rörde mig otroligt mycket. Kul att du orkade slänga in den kommentaren. Vet att det inte är många som orkar, även fast de kanske tyckte om bilderna :) Jag diggar dig och Ásta. Tycker ni verkar ha ett otroligt fint band mellan varandra.Kram på dig.

2012-06-18 @ 06:43:49
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Evelina

SV: Glömde säga en grej. Att det är otroligt kul om dem gillar att bada. För det är en lite speciell känsla. Du har inte bada med någon häst tidigare? :)

2012-06-18 @ 06:45:51
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback