Hej på er!

Nu har även jag fått nya blogg.se... Såå annorlunda. Men garranterat bättre bara man lär sig. Alla mina icke godkända kommentarer som jag skulle svara på har dock helt plötsligt publicerats. Så det blir till att försöka svara på dom i alla fall. Haha! Det ska nog gå bra :) Är så seg på att svara men jag läser alla med värme i hjärtat och ett léende på läpparna!
 
Klockan är sent och jag är sjukt trött.. Vet inte ens varför jag skriver nu. Känns inte som att det blir så bra. Ville väl mest bara slänga iväg en hälsning. Hoppas ni mår bra där ute och får en trevlig midsommar! Vi kanske hörs imorgon? Vi får se helt enkelt. Nu bör jag nog sova...
 
Så länge får ni en bild på mig och den finaste jag vet.
 

Kommentarer
Annelie

Underbart foto på er!

Svar: Tack snällaste Annelie! :)
Evelin Fräki

2012-06-21 @ 02:20:18
Anna

Vacker bild!

2012-06-21 @ 12:18:49
URL: http://laula.blogg.se
Adina

Hej ! Jag har mailat dig angående designen nu !

2012-06-21 @ 19:38:40
URL: http://adinaa.blogg.se
Sara

Svar: vad roligt att du tycker om mina inlägg, det är så mycket roligare att blogga när man får lite feedback :-) tack! Jag älskar att bo här och det är så härligt att vara i centrumet av Islandshästvärlden, som att komma hem :-) du har en väldigt fin blogg du med!, börjar följa dig nu. Jag älskar bloggar med bra bilder och personlighet! Kika in på bloggen nu i helgen, jag uppdaterar från landsmot live :-)

2012-06-28 @ 18:12:19
URL: http://tvistirni.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback