Hur mår vi?

Jag kan tänka mig att det finns några som undrar hur allt ligger till med mig och Àsta just nu. Med svullnaden, förkylningen, stallbytet och alltihop.

Jag kan börja med att berätta att jag är förbaskat lycklig över att turen (känns ju inte lite konstigt att skriva det) varit på vår sida. Alltså, man kan ju knappast säga att vi har haft tur den senaste månaden. Allt har bara skitit sig rent ut sagt. Men vi har ändå haft väldigt mycket tur. Allt har liksom löst sig till det bästa.

Àstas svullnad var inte en gaffelbandskada, utan bara ett blåmärke och hon är nu i stort sätt helt återställd och vi är i full gång att komma igång efter vilan.

Förkylningen är också i stort sett helt borta. Snoret är nu genomskinligt och tunt istället för gult och tjockt och hon hostar inte längre. Plus att hon är pigg och glad.

I och med detta har hon nu släppts ihop med dom andra två hästarna. Tindra och Elton. Det har också gått bra och jag är säker på att dom kommer bli goda vänner.. Àsta är inte häller ranglåg som jag alltid trott. Dock långt ifrån lika hög som bossen Tindra ;)


För övrigt trivs jag bra i nya stallet och det finns mycket bra ridvägar plus att jag har väldigt nära till skog vilket är underbart! Àsta brunstar och mår fina fisken hon också. Fortfarande mycket nytt men som den coola häst hon är går det galant! :)


Min prinsessa en solig kväll i maj.

Kommentarer
Paulina

Åh vilka fina bilder :) Så härligt ljus!

2012-06-13 @ 11:27:03
URL: http://fotopaulina.blogg.se/
Sara

Skönt att förkylningen är bättre (:

2012-06-13 @ 15:50:34
URL: http://saraaandersson.devote.se
Johanna

Vad härligt att ni har det så bra! Skönt också att det inte var någon gaffelbandskada! :) Jättefina bilder på Àsta föresten! <3

Ha en härlig sommar!

Kram

2012-06-13 @ 18:12:13
URL: http://finanora.blogg.se/
Julia

Översta bilden var hemskt fin med ljuset :)

Härligt att höra att ni är back on track!

2012-06-15 @ 23:26:57
URL: http://scenicworld.blogg.se/
Matilda

Så fint att allt ordnade sig! :)

2012-06-16 @ 10:35:23
URL: http://quarnstrom.blogg.se/
Cecilia Tagerud

Hon är så fin :D

2012-06-17 @ 15:16:24
URL: http://thesedays.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback