Lucka i träningen...

Då Àsta var halt i tisdags, sex dagar sedan.. Har jag ej kunnat rida henne i veckan. Det var ingen allvarlig hälta, utan släppte på en dag. Men hon är fortfarande svullen och jag har ej velat rida henne. Hon har dessutom innan det tappat en sko, så sammanlagt har jag inte ridit henne på en och en halv vecka nu. Det går så fantastiskt bra för oss nu alltså. Yes! Så kul!

Jag skrittade ut på henne idag. Hon är (väldigt!) pigg och glad, vill trava och tölta, titta på allting, ja.. det mesta. Hon är inte halt för fem öre och ej varm, eller visar obehag när man känner. Så jag har blivit rekommenderad om att skritta henne den här veckan och se om svullnaden lägger sig. Så det är vad jag tänker göra tror jag. Släpper det inte får vi helt enkelt kontakta veterinären.

Jag håller tummarna på att det inte är någon fara utan att det kommer försvinna av sig själv!
Har ni några erfarenheter angående detta?

Kommentarer
fanny

svar: Men AAAH vad glad jag blir! :''D Jag stör mig också något OTROLIGT på sådant folk!! Och jag stör mig ännu mer på folk som skriver till sin häst typ... som ''Jag älskar dig Hera'' Hela tiden. Känns så... falskt, jag menar, bättre att säga det i verkligheten än att skriva det på internet där djuret inte kan läsa. Right? Ahaha... bara en detalj som jag stör mig lite på (Har dock inget PROBLEM med folk som skriver så... bara irriterande haha)

2012-05-22 @ 15:33:31
URL: http://fannyycarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback