Ledsnat

Jag får nog bara inse faktum att jag ledsnat på att såkallat blogga. Jag anser fortfarande att hela denna bloggvärld är en stor del av mig då jag varit insatt sedan jag knappt var nio år gammal. Jag tycker väldigt mycket om att driva en blogg och allt som ingår. Allt från att få fina kommentarer till att få fina vänner.

Jag kommer aldrig ta bort min blogg, och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna skriva "det tar slut här". Bara tanken gör mig ledsen. Ett så stort intresse, något som jag lagt ner så mycket tid på varje dag i många år.

Den här bloggen skriver jag för mig skälv. För att kunna gå tillbaka och läsa om min tid med Ásta.. Och det är inget jag vill sluta med. Men vi får se, jag ska till att börja med göra en ny bloggdesign då den jag har nu känns allt annat än mig.. Sedan ska jag berätta en rätt stor nyhet för er också. Men det får bli en annan dag...


Kommentarer
Clara

♥ Tänker på dig, sötnos! ♥

2012-11-07 @ 21:01:51
URL: http://raederle.blogg.se
julia

jag har följt dig endasen du bloggade på evenelle (tror jag den hette.) och du får inte sluta blogga.din blogg är undebar och jag älskar den.Sluta inte evelin!!!

2012-11-16 @ 14:45:44
URL: http://juliaroses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback