Saknar tårarna

Fan jag gråter aldrig. Aldrig längre. Sist jag grät var när jag fick höra av en nära person att Ásta inte utvecklats något utbildningsmässigt sedan jag fick henne. Men det var inte av sorg. Mer av att jag blev besviken på mig själv. Jag vet dock att det inte är sant, men då tog det jävligt hårt. Fast det här börjar nästan störa mig. Varför gråter jag aldrig? Något jag byggt upp kanske. Gillar den jag är på det viset, stark, efter allt. Men, jag saknar att få gråta. Låter ju patetiskt. Hah.. Men det är ju fint att få släppa ut lite, då och då. Tårar är väl ord hjärtat inte kan säga?
 
Jag minns en gång förra året när jag inte hade gråtit på evigheter. När det sen väl var något som rörde upp känslor, grät jag i timmar. Är det kanske så? Att när man inte gråtit på länge blir det en jävla massa tårar som måste ut när man väl är i gång.. Jag vet inte, vi får väl se.
 
Evelin.
 

Kommentarer
Anonym

Tårar är som en dusch för själen.
Dom renar och helar.
Tårarna kommer när dom vill.
Håll inte emot då,bara släpp loss.

Din häst Ásta har utvecklats mycket sedan hon kom till dig,blivit musklad och fin.
Som du själv märker såklart
.
Finns alltid obetänksamma människor som säger dumma saker som sårar.
Dom mår nog inte så bra själv.

2012-12-01 @ 01:46:37
amanda

jag har samma problem för jag gråter aldrig verkligen. Man vill liksom kunna släppa ut all skit ibland men det bara inte blir så, jag har väl gråtit kanske två gånger på 1,5 år även fast jobbiga saker har hänt. samtidigt som det är skönt att man inte är jätte lipig (haha) så vill man ju kunna gråta när man känner att man behöver!

Svar: Precis så jag också känner!
Evelin Fräki

2012-12-02 @ 16:56:48
URL: http://amandahed.blogg.se
fanny

Åh, gråta är skönt, fast för att gråta måste man ju bli ledsen först... och det gör ju så ont. För när man blir äldre gråter man ju inte längre för att man skrapade upp knäet utan för lite ''större'' saker oftast...
Flummig haha.

2012-12-04 @ 12:54:00
URL: http://niondedecember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback