Vi flyttar till en hästgård

Tänkte att det var på tiden att berätta den stora nyheten jag nämnt några gånger... Det är nämligen så att vi ska flytta ifrån min barndomsort, iväg på helt andra äventyr. Nämligen till en liten hästgård i Knivsta. Det är en man som hyr stallet, så vi kommer hyra en plats av honom. Den 15 decemer flyttar mamma och Johan in. Jag går fortfarande i skolan då, så jag och Ásta bor kvar hos Ida tills jag får jullov. Den 21 december, då bär det av för mig och mitt hjärta till vårat nästan alldeles egna ställe. 
 
Det är blandade känslor. Att lämna ett ställe som är så stor del utav mig, kan Tierp utan och innan. Känner stället, känner folket. Från att ha den tryggheten, till att flytta till ett helt nytt ställe där jag inte känner en kotte. Det är bra läskigt alltså. Jag ser framemot att flytta, det gör jag. Det är en dröm som går i uppfyllelse, få ha min alleles egna häst precis utan för fönstret. Är överlycklig.. Men det är vemodigt, såklart. Det är ju för och nackdelar med allt.
 
Det som biter mest, trots allt, är nog hela förändringen. Jag blir bruden som flyttar, när alla andra bor kvar och har varandra nära. Sedan att dessutom behöva pendla i en termin lockar ju inte heller kan jag tala om. Men jag tror det blir värt det. Vännerna består, det vet jag. Det är räddningen, annars hade jag aldrig flyttat. Men trots allt, det är bara 35min på tåget. Det kirrar jag. 
 
 

Kommentarer
Alexandra

ååh underbart! Nu blir jag avis! ;)

2012-11-22 @ 01:07:30
URL: http://alexaka.blogg.se
Emma

Gud vad roligt! Fy vad avundsjuk jag blir, haha! :)

2012-11-22 @ 12:07:02
URL: http://ishastarnas.se
Alice

Vad kul!! Jag bor ganksa nära Knivsta ;)

2012-11-22 @ 16:19:37
URL: http://fotohunden.blogg.se
Anonym

åh gud va roligt :D

2012-11-25 @ 01:02:25
Julia

Kommer bli jättebra det E! Jag flyttade 115 mil när jag gick i åttan och det var en jätteförändring, men såhär i efterhand har jag insett att typ allt jag varit med om sedan dess inte skulle ha hänt om vi bott kvar. Förändring kan vara something very good! ;)

Och guuuud vad avis jag blir över att du kommer ha din lilltjej på hemmaplan!

2012-11-26 @ 12:58:45
URL: http://scenicworld.blogg.se
Clara

wow, låter helt underbart att ha så nära till hästen, att få bo på en gård är nog en dröm för det flesta! Ska bli kul att få se hur det ser ut där (hoppas på bilder såklart ;) )

2012-12-02 @ 21:56:39
URL: http://tvistirni.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN:
Kom ihåg mig?

MAIL (eller en hemlis):


URL:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback