Senaste

Är hemma hos min stjärna lil wilz och vi ligger i varsin soffa i onepiece, kollar på The OC och gottar oss som gudar. Nu sover hon föresten. Riktigt skönt med långhelg, den kom lagom till våren må jag säga. Hoppas ni alla har det bra. Hörs snart igen. Jag SKA börja blogga bättre. Puss.
 

Tjenare mates

 
Om det är någon som varit otagg på precis allt dem senaste månaderna har det varit jag. Att ha flyttat till Knivsta har varit sjukligt jobbigt och jag tycker fortfarande att det suger. Men jag har nog helt enkelt behövt landa, och acceptera. Nu är våren påväg och det känns som att livet börjar komma tillbaka för mig. Lusten till att göra annat än att ligga i soffan har kommit tillbaka, nu är det svårt att ta sig in över huvud taget när jag varit ute hos hästarna ♥
 
Är jätte pepp på att börja blogga igen. Till er som skriver att ni vill ha mig tillbaka, det värmer så himla mycket ska ni veta. Så tack tack tack. Men nu ska jag dra till gymmet med grannarna. Det kommer bli mer seriösa inlägg i fortsättningen, det här var mest bara för att säga hej. ♥ puss och kram, eve.