Bästa helgen

Varit med Wilma hela helgen, det och den har varit hardcore.


Lyckan är total


Fågel till husdjur

Möjligen att det verkar kul att ha fågel. Men kan bara säga en sak att det är det inte. Iaf inte 99% av tiden. Den roliga procenten är dock när hon sitter still och gör en sällskap när man städar rummet t.ex. Då brukar hon kunna sitta och sjunga lite lätt till musiken och inte skrika hela huset döva som hon gör när hon inte får som hon vill. Ja ungefär så är det.
 

För bra är hon


Dag 2 på Madagaskar


Hon gör mig glad

Är man nere är det bara att gå ut till henne så mår man bra sen.


Underkänd

Fick underkänt på slutprovet för moppe så det blev inget körkort idag. Det var bara att åka tillbaka till Knivsta från Gävle för inget. Grät i bilen lade mig på soffan och somna där när jag kom hem, var så säker på att jag skulle klara det så det var jävligt tufft att faila. Får en till chans om en vecka. Då måste jag klara det.


Pappa

Har varit hos pappa hela helgen. Tycker om att vara här. Saknar han ofta och det kommer bli tråkigt att åka här i från.. Men kommer hem till ett fint hem i alla fall, och Ástis <3 Ska bli skönt att få komma in i mina stallrutiner. Livet är riktigt bra nu faktiskt, tar moppekort imorgon. Är dock ledsen för mitt hjärta just nu, men känner på mig att det kommer blir bra. W <3

 


Videoångest

Fick det geniala tipset av Wilma som började med Alaskavideos, så försöker väl eftersträva det nudå. Men jag är på Madagaskar med Ásta. Ångrar mig dock alltid efter jag lagt upp videos. Speciellt dessa otroligt seriösa när man är på fulskala tvåtusen. Tog ju bort den andra som ni kanske märkte. Men ja jag tänkte väl försöka köra på lite Madagaskar videos så får vi se hur länge det håller.


Dag ett på Madagaskar


Min skatt

Hon föll ur en del när vi bodde i Tierp och det gjorde susen med fri tillgång till hö och flera månaders vila. Gud, inser nu att jag inte ridit henne regelbundet sen i slutet på november. Har sån sjuklig ångest över det. Men ändå har det känts så jobbigt att ta sig ut och rida, när man varken kan vägar eller har sällskap och ge sig ut och upptäcka. Men hon är min skatt den där älskade hästen, och det handlar inte om något tappat intresse utan det har bara varit en sjukt så jävla jobbig omställning att ha flyttat hit.

Låg bara inne i soffan den första tiden. Allt sög. Hatade livet, ja på den nivån var det. Men nu är våren här och sommarn kommer med stormsteg. Blir roligt att kunna ta sig in i skogarna vilket inte alls har gått. Jag hoppas på att få sällskap i sommar också.

Men jag måste sluta sluta komma med ursäkter och bara komma igång för när jag väl är det tror jag det blir lättare. Och tölten hennes är riktigt stark trots att hon inte är igång så är riktigt förväntansfull på att se vad det blir av den!


May. 04, 2013

Igår kom min balklänning, är jättenöjd och som jag väntat på den. Tack mami! Var med fina fina vänner igår också. Det bjöds på sjukligt goda cappufrinos eller vad det nu hette, Erika kämpade hårt för att få tag på kaffe. Annars lyssna vi på musik, dansade ute, sjöng, rätt så mycket mer och hade det riktigt fint. Sen somnade vi gott där hemma hos Erkan. Nu ligger jag i min säng med Mello och tittar på Hannah Montana the movie och käkar B&J. <3


Min stjärna

Lil Wilz & Snoop Lajn that's some piece of hardcore shit.